De beurs is vol!

29-03-2016 12:46

De organisatoren vinden het geweldig om te melden dat we maar liefst 85 kramen/stands hebben op de aankomende beurs! 

Dat zijn er maar liefst 7 meer dan vorig jaar. Ieder jaar streven we naar een volle beursvloer maar we hebben zelfs dit jaar een beetje moeten schuiven om toch zoveel mogelijk exposanten een plaatsje te geven.

Zoals al eerder aangegeven willen we graag een zeer gevarieerd aanbod in exposanten. Dit jaar is nog geen 14 % van het totale aanbod zorggerelateerd.

Er is voor het eerst een tuinarchitect aanwezig die met u op de beursvloer wilt buigen over ideeen om u tuin desgewenst aan te passen. U hoeft alleen maar een tekening of foto van uw tuin mee te brengen. Lingerie XL is aanwezig, maar ook Eltink naaimachines & lockmachines, Plavei laat hun aanbod in de regio zien evenals Baston Wonen. De RABObank kan en zal u graag informeren maar ook de brandweer staat voor uw klaar met advies uw woning brandveilig te maken. Gymnastiek vereniging THOR praat u graag bij wat de actieve senior nog kan ondernemen op het sportieve vlak. Golfclub van Welderen informeert u graag over de mogelijkheden om u dicht bij de eerste beginselen van het golfen bij te brengen of leuke golfarrangementen aan te bieden. Bij de stand van Senconsult kunt zich laten informern over laptop-en tabletlessen. In het Musiater volgt binnenkort korte cursusen over het gebruik van Facebook. Maar ook het UIT agenda vindt u bij de stand van het Musiater. Of het leuke aanbod van het Filmhuis. De bibliotheek onderneemt meer dan alleen boeken uitlenen en praat u graag eens bij. Interieursadvies desgewenst op maat gemaakte aanpassingen in uw huis u kunt het vragen bij Hansen Vormgeving, Schuurmanschilderwerken, Formido & HCI.De gemeente Zevenaar is aanwezig met het WMO loket. Hulp in de huishouding is te vinden bij  Hulp in Gelderland, een luisterend oor bij de Braamstichting. Uitgaan bij Kaal, De Deel, Muziekcafe de Lantaern, Markant Outdoorcentrum laat u informeren over de mogelijheden. Wichart rolluiken en zonwering, Schoonheids Salon Patricia, creatieve workshop het is allemaal te veel om op te noemen. 

Het is echt ondoendelijk om iedereen te benoemen maar we hopen dat we u geintresseerd hebben om langs te komen op de beurs op Zaterdag 2 April van 11.00 -16.00 uur. Toegang is gratis! OP de beursvloer zal er 2 maal een korte onderbreking zijn, kom langs en laat u verrassen!!!!!!!